Un produs Blogger.

Premianții fără premii

Elevi hunedoreni, la Strasbourg

miercuri, 2 noiembrie 2011

"La recomandarea domnului Jerzy Buzek - presedintele Parlamentului European, Biroul de informare al Parlamentului de la Strasbourg va organiza în zilele de 13 si 14 noiembrie a.c. programul EuroMedScola, o editie speciala a Programului Euroscola. Vor participa 120 de elevi din tarile mediteraneene si tot atatia elevi din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, cu vârsta cuprinsa între 16 si 18 ani. Fiecare stat membru va fi reprezentat de maximum 5 elevi si un cadru didactic.

România va fi reprezentata de elevii Colegiului National „Decebal” Deva: Codoban Claudiu, Vargas Vanesa, Neagu Bogdan, Danescu Raluca si Trifan Lavinia , însotiti de directorul colegiului prof. dr. Florin Ilies.

Programul EuroMedScola este destinat elevilor de liceu din statele membre ale Uniunii Europene si din cele 16 tari membre ale Uniunii pentru Mediterana. În cadrul programului se vor desfasura simulari ale activitatilor Parlamentului European la nivel de comisii si în sesiune plenara; in incheiere , elevii se vor întâlni cu domnul Jerzy Buzek - presedintele Parlamentului European".

SURSA: comunicatul de presă al Colegiului Naţional Decebal

Niciun comentariu:

 

Premianţii fără premii

search

Joia, la 17:00, se aude la radio

Most Reading